Nope!

Har inte hört nåt om något jobb ännu.
HAde faktiskt glömt bort det lite. Har varit leedig i två dagar och bara haft det skönt och struntat i allt vad jobbet heter.

Nu ska jag grilla entrecote.
Ha det gott!
KRAM

Intervju!

Idag har jag varit på en jobbintervju med facket. Spännande värre.Men jag undrar hur det gick. Inte en min visade dom. Hua. Och jag svamlade på som vanligt. Nu känner ju facket mig ganska bra så dom har nog inte så mycket negativt att säga om mig. Hoppas jag. Jag har redan varit på en intervju tidigare, då med företaget. Det är ett chefjobb på företaget jag redan jobbar på.

Nu är jag ledig i två dagar och sen jobbar jag fyra. Efter det ¨så har jag semester. Dock bara två veckor då jag kommer resa till Thailand i vinter.

Igår hade maken och jag 18-årig bröllopsdag och vi är mycket stolta över alla dessa år. Det är 18 år utan gräl. Vi har ALDRIG grälat. Lite småsura kan man vara på varandra......men det är inte mycket alls. Ochväldigt, väldigt sällan.

Nu ska jag snart gå och sova. Var ju uppe före 5 idag.

Ha det gott!

KRAM

Knasigt!

Hade skrivit ett långt inlägg och försvinner allt. Till saken hör att jag bara har en liten handdator. Ja, det är väl som IPhone kanske, hihi. Pilligt! Igår jobbade jag till 12.30. Sen var det bara att försöka ta sig hem I köerna. Alla vill ju ut Roslagen. Själv var jag hemma med halva familjen. Rebecca hade en kompis till middagen. Trevligt värre! Sitter I spärr en timma till sen är det lunch. Jag glömde ta med ett korsord eller en tidning.Det blir lätt tråkigt om man bara sitter och glor. Där jag sitter nu så kommer det väldigt lite folk. Ha en skön dag!

Jag vill ha sill!

Sitter och väntar på maken som jobbar. Men han får ta och komma hem nu för jag vill ha sill. Jag dreglar snart.
Tjoho! NU kommer han.
Ha en toppendag allihopa!

KRAM

Trevlig midsommar!

Jag hoppas alla får vackert väder och att alla får det skönt, mysigt och kul.
Själv kommer jag jobba till kl. 15 men sen är det hem och äta lite sill och sen grilla.
Efter det är det dags att sova på kudden för jag ska upp vid 4-rycket igen.

På måndag ska jag på intervju hos facket. Sen måste de snabbt bestämma sig vem som ska får jobba som ersättande stationschef. Ja, det ska vara 6 st så en liten chans har man väl.

Mycket mer har det inte hänt hät. Var ledig föra helgen oh då var syrran här och grät tillsammans med mig när vi kollade på bröllopet.

Ha nu en toppenhelg!
KRAM

Uppdatering

Blev just påmind om att det är dags att uppdatera bloggen för det var alldeles för länge sen.
Ehh.....måste först kolla vad jag skrev sist.
Ha, det var inte så mycket.

Hur har jag det nu?
Jo, jag jobbar skift. Två av tre helger bla. Men det har jag själv valt. Det var den enda schemat som man kunde jobba både tidigt och sent. Det är jobbigt att alltid börja kl. 6. Upp kl. 4 och sen komma hem vid 3-tiden. Jag somnar nästan alltid framför tv innan middagen och sen är jag seg hela kvällen. Jobbbar man bara kväll så träffar man aldrig familjen vid middagen. Så jag valde ett blandat schema.
Nu får jag hoppa in som arbetsledare mest jämt så då ändras mitt schema HELA tiden.
Jag sökte tjänst som stationschef och fick komma på intervju men fick tyvärr inte det jobbet. Vilket de flesta på jobbet är lite upprörda över. Tydligen vill många ha mig som chef. Och det är ju himla smickrande.
Idag fick jag ett mail från rekryteraren som undrade om jag var intresserad av att bli ersättande stationschef. Vilket betyder att man åker till alla områden i tunnelbanan. Inte bara i City som jag tillhör.
Så jag var inte helt borta iallafall.
Det ger inte så mycket mer pengar dock, men jag ska ingen annanstans så jag är glad att få chansen.

Rebecca har fått jobb på en restaurang istan så hon är aldrig hemma. Man ser henne lite innan hon sticker till jobbet och sen kommer hon hem när jag lagt mig.

Nu ska jag ta hand om hundarna.

Jaja, jag ska uppdatera bättre!

KRAM


RSS 2.0