Glögg & pepparkakor

Nu har jag pysslat lite, alltså i hemmet. Plockat fram lite mer julsaker men inga tomtar ännu.
Vi har druckit glögg och ätit pepparkakor med ädelost på.  Ganska gott.
Vi skulle ju baka lussebullar men det fanns ingen saffran i hela byn och inga bullar att köpa ens. Så det fick vi klara oss utan.

Snart ska jag laga en slottstek. Men hasselbackspotatis.
Är det söndag så är det.

Maken tittar på fotboll, Rebecca kollar på nåt annat och Mikaela & Tårrsten är och klipper en kompis till mig.
Nope, jag var inte medbjuden, hihi.
Jo, om jag sagt att jag skulle komma med så var jag säker jättevälkommen.  Det är man alltid i det huset.

Nu ska jag svara på alla kommentarer som kommit under dagen när jag har pysslat med annat.

Kram




Kommentarer
Postat av: Sara

Sv; Tack gumman!

Jo, det är ju så, tänker stå först i kön

när Johans skiva släpps :-)

Vad har du gjort denna advent?

Kram

2008-11-30 @ 16:17:34
URL: http://februaritjej.blogg.se/
Postat av: Jack - Kille - Foto - Humor

sv: tack :D händer idag då ?

2008-11-30 @ 16:27:18
URL: http://fotografjack.blogg.se/
Postat av: Lenita

Glögg är så gott!

2008-11-30 @ 16:37:35
URL: http://lenitajohansson.blogg.se/
Postat av: karro

ja väldigt mumsigt var det :)

trevlig kväll!

2008-11-30 @ 16:46:24
URL: http://jonssonfotograferar.blogg.se/
Postat av: Daniel

Låter gött det!

Ha en bäst advent nu!

2008-11-30 @ 16:53:07
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: My

Mmm pepparkakor med ädelost, så himlans gott det är! Hoppas du haft en mysig 1:a advent hitills, kram...

2008-11-30 @ 17:00:15
URL: http://myilivet.blogg.se/
Postat av: Ulla

Det är mumsigt värre med pepparkakor och ädelost. I vanliga fall äter jag inte pepparkakor, men ihop med ädelost. Mums!

2008-11-30 @ 19:16:25
URL: http://ulla67.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Pepparkakor är najs,

fast det hade vart ännu mer najs med snö

2008-11-30 @ 20:32:43
URL: http://awaay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0